Lähikurssit/Ohjaukset


''Maailmassa ei ole yhtäkään puuta, jota tuuli ei ole ravistellut.''

 -Buddha- 

Ohessa hinnasto ja lyhyt kuvaus. Tarkemman kuvauksen löydät linkin takaa.

Tiedustelulomake ja yhteystiedot sivun alalaidassa tai täällä.


OHJAUKSET

Mieltä ja kehoa palauttava syvärentoutustunti (yksityisesti)

Syvärentoutustunti aloitetaan kehoa lämmittävillä harjoituksilla, jonka jälkeen käydään makuulle viltin alle. Rentoutuksen päätteeksi yrttitee.

Huom, Tulethan ohjaukseen mukavilla ja lämpimillä sisävaatteilla. Voit myös ottaa tunnille oman alustan ja viltin, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Pienryhmät:

Rentoutustunti kahdelle (n. 60 min) 110 €

Kolmelle 120 €

Neljälle 140 €

Viidelle 160 €


Lisätietoa täältä

79€/90min
Tibetan Yoga(pienryhmä 2-5)

Sisältää 5 erilaista liikettä, jotka ovat helppoja myös aloittelijoille. Lopussa ihana rentoutusharjoitus, jonka jälkeen tarjoillaan yrttitee.

(Ryhmässä oltava minimissään 3/Hlö, jotta tunti toteutetaan.)

Lisätietoa täältä 

(Mahdollisuus myös yksityistuntiin. Ota yhteyttä sähköpostitse) 

Ryhmässä

39€/Hlö

Unelmakartta työpaja

Unelmakartan toimivuus perustuu siihen, että mihin keskität (tässä tapauksessa) ajatusenergiaasi, se lisääntyy elämässäsi. Vanha viisaus "sitä saa mitä tilaa" pitää paikkansa. Kutsumme tietämättämme usein elämäämme negatiivisia asioita, vaikka samaa tekniikkaa voisi käyttää myös positiivisen kutsumiseen. (Ryhmässä oltava minimissään 3/Hlö, jotta tunti toteutetaan.) Lisätietoa täältä

Ryhmässä

42€/Hlö


LÄHIKURSSIT

Intuitiivisen hoitamisen peruskurssi 

Kurssi on matka kohti omaa henkistä kasvua sekä intuition kehittämistä. On tärkeää erottaa intuitio mm. egon, stressin, pelkojen ja tunteiden seasta. Tasapainon löytäminen, läsnäolon voima ja oivallukset kuljettavat tällä polulla eteenpäin.

Kurssi kestää noin 5 kuukautta.

Kurssi rakentuu kahdesta lähijaksosta, joiden välissä tehdään kotitehtäviä, raportoituja harjoitushoitoja sekä lopputyö. Lisätietoa täältä

225€/kurssi

Kundalini Reiki taso 1

Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reikimuodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla.

Sisältää Diplomin tasolla 3. Lisätietoa täältä.

125€/kurssi

Kundalini Reiki taso 2

Vaatii taso 1 pohjalle. 

Sisältää Diplomin tasolla 3. Lisätietoa täältä.

140€/kurssi

Kundalini Reiki taso 3

Vaatii taso 1-2 pohjalle. 

Sisältää Diplomin.  Lisätietoa täältä.

160€/kurssi

Silver Violet Flame - Voimaantuminen

Silver Violet Flame välittää viisautta, jotta voisimme voittaa liiallisen itsekkyyden. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä. 

Sisältää Diplomin. Lisätietoa täältä.

140€/kurssi

Kurssipalautteet

"Intuitiivinen kurssi oli todella taidokkaasti toteutettu. Selkeät harjoitteet sekä tekstit. Oli ihana käydä omaan tahtiin tämä kurssi, joka oli mielettömän avartava kokemus. Kiitos, olet huippu!"

 Mia


"Niin lempeän ihanaa energiaa, joka kuitenkin on  todella voimallista. Ennen kaikkea tuntui hirveän turvalliselta, sillä Kundalini kurssini eteni juuri sen mukaan, mikä oli minulle henkilökohtaisesti sopiva tahti. Sain aina tarvittaessa tukea ja vahvistusta. Tuntui, kuin kurssit olisi käyty kasvokkain, vaikka kävin ne etänä. Mahtava, ainutlaatuinen opettaja!"

Kiitollinen 

" Jenitan kurssit ovat vieneet minut mennessään <3. Jenitan tapa olla opettajana on ihana: lämmin ja läsnäoleva. Kundalini Reiki-kurssi toi esille myös Jenitan voimakkaan syleilevän energian, jota on vaikea pukea sanoiksi. Kurssin avulla sain itseluottamusta ja varmuutta omiin hoitajan taitoihin ja toi halun oppia lisää.

Matka jatkuu ".

Katja 

" Ihanan aurinkoinen ja energinen Jenita pitää meistä asiakkaista hyvää huolta ja auttaa jokaista kehittymään henkisellä polulla omaan tahtiinsa. Hänen seurassaan on hyvä ja turvallinen olla".

Hanna


" Hän tekee tätä sydämestään ja se todella näkyy. Ihana, ihana Jenita. KIITOS kaikesta <3 "

 Vuokko

"5 Tiibetiläistä Riittiä on aivan ihana! Suosittelen ehdottomasti jäykille ja kipeille lihaksille + nivelille, sain itse valtavasti apua".

Merja 

" Paljon elämänkokemusta sekä koulutusta omaava Jenita on auringon lailla loistava persoona. Mieletön energia! Kiitos vielä, löysin vihdoin oikean suunnan."

Anne 

" Ensi tapaamisesta lähtien tuntui turvalliselle ja helpolle olla. Jenitalla ihanat energiat, joita tarttuu mukaankin! <3 ".

Susanna


Kurssitilat löytyvät Lappeenrannan sydämestä Raatimiehenkadulta.

Hoitoja & tapahtumia järjestetään myös Hohde Studiolla Kymenraitilla.