Kurssikuvaukset (lähi/etä)

Ohjaukset/kurssit lähiopetuksena Lappeenrannan keskustassa sekä verkossa. 

Tilaa palvelu täältä

Huom! Mikäli kiinnostuit, niin itsenäisen opiskelun kursseja löydät myös verkkokaupastamme, esimerkiksi Kundalini reiki.

Intuitiivisen hoitamisen peruskurssi  (vain lähi) 

Kurssi on matka kohti omaa henkistä kasvua sekä intuition kehittämistä. On tärkeää erottaa intuitio mm. egon, stressin, pelkojen ja tunteiden seasta. Tasapainon löytäminen, läsnäolon voima ja oivallukset kuljettavat tällä polulla eteenpäin. Kurssi rakentuu kahdesta lähijaksosta, joiden välissä tehdään kotitehtäviä (mm. paljon erilaisia harjoitteita), raportoituja harjoitushoitoja sekä lopputyö. Mukaasi saat reilun 100 sivuisen materiaalin, toistakymmentä harjoitusta sekä todistuksen kurssiin osallistumisesta. Lisätietoja saat sähköpostilla. Kurssin kesto noin 5 kuukautta / jokaisen oman etenemisen mukaan. Sisältää Diplomin.

Silver Violet Flame - Voimaantuminen (lähi/verkko)

Voit esimerkiksi muuntaa negatiivisia tunteita positiivisiksi, käsitellä ihmissuhteitasi, puhdistaa auraasi ja näin myös parantaa fyysistä kehoasi , nostaa värähtelyäsi ja suojata itseäsi huonolta energialta. Silver Violet Flame auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme ja sen avulla voidaan muokata tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Negatiivinen energia voi ilmetä erilaisina sairauksia, ahdistuneisuutena. pelkona, stressinä, ei toivottuina tapoina jne. Silver Violet Flame välittää viisautta, jotta voisimme voittaa liiallisen itsekkyyden. 

Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä.

Sisältää Diplomin.

5 Tiibetiläistä riittiä - 5 liikkeen jooga(vain lähi)

Riitit ovat hyvin yksinkertaisia liikkeitä. Ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia sekä niveliä, lisäävät liikkuvuutta, ketteryyttä, elinvoimaa, kestävyyttä, samalla kiinteyttäen vartaloa ja parantaen ryhtiä. Liikkeet vahvistavat myös lantionpohjaa.

Harjoitus vaatii keskittymään omaan hengitykseen ja näin ollen rauhoittaa myös ajatusten vilinää. Harjoitukset vahvistavat energiakeskuksiamme. Chakrojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehomme sekä mielemme hyvinvointiin.

Kurssi kestää n. 1.5-2 tuntia. Käymme tarkasti tekniikkasi läpi, jotta teet liikkeet puhtaasti oikein. Tämän jälkeen sinä pystyt itsenäisesti harrastamaan tätä "nuorentavaa" liikuntamuotoa. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat keskittyä omaan tekemiseesi kotona,  ilman muun ryhmän läsnäoloa. 

Kundalini Reiki tasot 1-3 (lähi/verkko)

Kundalini Reikin kehittäjä on maailmankuulu Ole Gabrielsen. Nämä energiat ovat hyviä, hoitavia, puhtaita ja kauniita.  Kundalini hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle riittää. Tämä on yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reiki muodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla. Tukee luovaa henkistä kasvua, saa aikaan muutoksen.

Taso 1 : Avautuu ja puhdistuu Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Kaikki tämä on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii myös aloittelijoille, sekä toisten Reikimuotojen kanssa.

Taso 2: Edellyttää Kundalini Reiki I- tason pohjaksi.

Kolmas Silmä Chakra avataan ja tapahtuu Kundalini herätys. Kundalini energia vapautetaan jatkumaan Kruunu Chakran kautta. Kundalini Reiki 1 vahvistetaan entistä vahvemmaksi.

Taso 3: Edellyttää Kundalini Reiki I sekä II-tason pohjaksi.

Kaikki edelliset voimaantumiset/viritykset vahvistetaan entistä voimakkaammaksi/vahvemmaksi. Kaikki Chakrat ovat avattu ja voimistettu, kanavat ovat laajennettu. Nyt Kundalini "tuli" pääsee kokonaan Kruunu Chakraan ja roihuamaan siitä ylöspäin. Sen lisäksi voimaantuminen sisältää 7 kpl virityksiä. Näillä voit tarkemmin hoitaa tiettyä ongelmaa.

1. Diamond Reiki
2. Crystalline Reiki
3. DNA Reiki
4. Birth trauma Reiki
5. Location Reiki
6. Past Life Reiki
7. Balance

Taso 3 sisältää Master tason Diplomin.