LÄHIHOIDOT

SOPIMUKSEN MUKAAN AJANVARAUKSELLA 


TUTUSTU HOITOIHIN JA VARAA AIKASI :
 
https://booksalon.fi/healing-center-finland

Voit laittaa myös sähköpostia, mikäli et
löydä sopivaa aikaa : info@healingcenterfinland.com

Hoidot toteutetaan Lappeenrannan keskustassa Hohde Hyvinvointi Studiolla, Kymenraitti 8. 
 
 Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Klarna.


Reikihoito kevyellä hermorata herättelyllä
Reikihoito kevyellä hermorata herättelyllä

70min / 75€
50min / 59€ 


Hoidon alussa tarjoillaan yrttitee, jutellaan ja kartoitetaan tilannettasi. Tämän jälkeen pääset asettumaan mukavasti hoitopöydälle selälleen tai kyljelleen. Virtauksen käynnistyttyä hoitamisen aktiivinen vaihe kestää muutamia minuutteja yhdessä kohtaa.

Lempeä energia hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta, tuoden tasapainoa ja tyyneyttä elämään. Kehomme ei unohda traumaa, muistoja tai kipua. Sympaattinen hermosto voi helposti jäädä yliaktiiviseksi pitkällisen stressin tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen seurauksena. Voimme hoitaa kehomuistiin varastoitunutta tunnetraumaa mm. lapsuuden, vanhempien tai ex-suhteiden vaikutuksista hellästi hermostoa vapauttamalla. Halutessasi voimme myös katkaista karmallisia siteitä. Parasympaattisen hermoston aktivoituessa hoidon aikana, keho pääsee siirtymään korjaavaan tilaan. 

Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, unettomuus, väsymys ja uupumus helpottuvat. Kun asiat eivät ole balanssissa sydämesi kanssa, syntyy helposti erilaisia tunneperäisiä fyysisiä kiputiloja. Hoito auttaa kehoa toipumaan ja hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen. Hoitojen intentiona on, että ne ohjautuvat Rakkaudesta sekä valosta. 

Mikäli hoidon aikana kanavoituu viestiä, kerron siitä halutessasi sinulle.  

Hoitotapahtuma on täysin luottamuksellinen ja siinä käytetään useita eri energiaparannustekniikoita  hoidettavan tarpeiden mukaisesti, mm Kundalini Reikiä. Elämänvoimasi lisääntyy ja värähtelytasosi nousee.Aromaterapeuttinen kehorentoutus
Aromaterapeuttinen kehorentoutus

60min / 69€

Hoidossa jokaiselle asiakkaalle valitaan omat, omia tarpeita vastaavat hoito öljyt.
Eteeriset öljyt vaikuttavat aivojen limbiseen järjestelmään ja sitä kautta tunnekeskukseen. Tuoksut vaikuttavat kehoon & mieleen, ne voivat herättää meissä erilaisia tunteita ja palauttaa mieleen muistoja. Aistikokemukset ruokkivat neuropsykologisia toimintoja, jotka säätelevät mm. mielialoja, tunteita, ajattelua ja yleistä vireystasoa. Fyysisesti öljyillä voidaan lievittää erilaisia kipuja ja stressin tunnetta, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hoitaa jopa unettomuutta.
Tämän hyvin kokonaisvaltaisen hoidon tavoitteena on muun muassa elimistön tasapainottaminen sekä kehon ja mielen yhteyden palauttaminen
Loistava apu vaikean elämäntilanteen kuormittamalle hermostolle.

Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, unettomuus, väsymys ja uupumus helpottuvat. 


Intialainen päähieronta Reikihoidolla
Intialainen päähieronta Reikihoidolla

60min /  69€


Tässä hoidossa yhdistyvät intialainen päähieronta & lyhyt Reikihoito. Hoidossa pääset asettumaan mukavasti hoitopöydälle selälleen.

 Intialainen päähieronta muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään mm. niska-hartiaseutua, päätä ja korvia. Vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen, vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin, erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin. Intialaista päähierontaa kutsutaankin "stressipesuksi".

Lopuksi tehtävä lempeä Reiki hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta, tuoden tasapainoa ja tyyneyttä elämään. 

Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, unettomuus, väsymys ja uupumus helpottuvat. Kun asiat eivät ole balanssissa sydämesi kanssa, syntyy helposti erilaisia tunneperäisiä fyysisiä kiputiloja. Hoito auttaa kehoa toipumaan ja hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen. Hoitojen intentiona on, että ne ohjautuvat Rakkaudesta sekä valosta. 
Aromaterapeuttinen ruusuhoito
Aromaterapeuttinen ruusuhoito

70min / 79€


Ruusuöljyn aromaterapeuttiset vaikutukset hoitavat mm. stressiperäisiä oireita ja lievittävät ahdistusta. Ruusu auttaa puhdistamaan syvällä majailevia tunnelukkoja kohottaen mielialaa, samalla rauhoittaen kehoa / hermostoa. Aistikokemukset ruokkivat neuropsykologisia toimintoja, jotka säätelevät mm. mielialoja, tunteita, ajattelua ja yleistä vireystasoa. Usein myös erilaiset hormonaaliset oireet rauhoittuvat hoitojen myötä. Vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen, vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti.

Käymme läpi sively ottein niska, hartia ja selän seudun. Myös pää sekä jalkaterät käsitellään.

Lopuksi tehtävä lempeä Reiki hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta, tuoden tasapainoa ja tyyneyttä elämään.  

Refleksologinen koko kehon vyöhyketerapia
Refleksologinen koko kehon vyöhyketerapia


Aikuiset 70min / 79€ (sis. alkuhaastattelun)
Seuraavat hoidot 60min / 69€ 
Vauvat 50min / 49€ 


Refleksologia, eli koko kehon vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa autetaan kehon omia parannusmekanismeja aktivoitumaan.

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä ja päätetään lämpöhauteella.

Hoito tapahtuu eri puolilla kehoa olevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä sekä ratoja hieromalla ja painelemalla pääasiassa jalkateristä, joissa on yli 7000 hermopäätettä. Hermoradat yhdistävät jalkaterät kaikkialle kehoon ja näin esimerkiksi jalkaterän kautta voimme hoitaa vaikeastikin saavutettavia kehon alueita. Käsittelemme heijasteita tarpeen mukaan myös sääristä, käsistä, korvalehdistä sekä kasvoista. Ihmiskeho jaetaan 10 pystysuoraan linjaan eli vyöhykkeeseen. Kaikille kehon elimille sekä osille on heijastealueita, joita manipuloimalla viesti kulkeutuu keskushermostoon sekä vegetatiiviseen hermostoon, josta viesti siirtyy kyseiseen elimeen vaikuttaen esim. verenkiertoon, kuona-aineisiin, kudoksiin, hermopäätteisiin, virtsa-ja maitohappoihin. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää, vaikka etsitäänkin erityisesti aristavia heijasteita. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, kide kertymien hajoaminen, lymfakierron normalisoituminen, immuunipuolustuksen vahvistaminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa. Stressin, jännitysoireiden, vatsavaivojen, unettomuuden, migreenin, päänsäryn , erilaisten kiputilojen , tuki-ja liikuntaelinten ongelmien sekä reuman hoidossa. Pyrkimyksenä on ehkäistä sairauksia, sairauksista johtuvia kiputiloja sekä palauttaa kehon oma luonnollinen tasapaino.

Vauvojen vyöhyketerapiasta on todettu olevan paljon hyötyä mm. koliikissa, refluksi vaivoissa, unihäiriöissä, erilaisissa vatsaongelmissa sekä ärtyneisyydessä. Synnytyksen jälkeen keholle jää helposti tiukkuutta esimerkiksi palleaan, joka vaikuttaa laajalti pienen vointiin. Hoidossa käydään läpi myös mahdolliset virheasennot. Tuntoaisti on pienen vauvan aisteista kehittynein ja pienokaiset nauttivat hoidoista suunnattomasti. Hoito tehdään aina lapsentahtisesti. Vauvalle sekä pienille lapsille riittää usein 1-3 hoitokertaa, vaivasta riippuen.

Raskausaikana vk 38 alkaen voidaan tehdä vyöhyketerapiaa tavoitteena edistää synnytyksen luonnollista alkamista sekä koko synnytysprosessin luontevaa kulkua, unohtamatta synnytyksestä palautumista. Myös vauvan perätilan käännytyksiä on tehty onnistuneesti vyöhyketerapian avulla.
 Pieni hoitosarja raskauden lopussa tukee kehoa lempeämpään ja luonnonmukaisempaan synnytykseen. Hoitojen teho perustuu mm. hermoston kautta saatavaan vaikutukseen.HUOM! Luontaisterapeutti ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia.

Hoitojen päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa sekä ennaltaehkäistä sairauksien syntymistä, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.

Kontraindikaatiot eli vasta-aiheet , jolloin hierontaa ei suositella. Näitä ovat mm:

-flunssa, kuume, menierintauti, aktiiviset ihoinfektiot (haavat,ruusu,märkärupi), tarttuvat ihotaudit (bakteerin, sienen tai viruksen aiheuttamat) esim. herpes, syylä, jalkasieni). (Psoriasis ei tartu). Akuutit tulehdukset (limapussin=bursiitin tai luukalvon tulehdus), ihosairaudet, sädehoito, tuoreet vammat (venähdys, revähdys jne), sydän-ja verisuonisairaudet, syvät laskimotukokset, suonikohjut, kasvaimet, keskushermostoperäiset sairaudet (huomioitava spastisuus ja ihon tunto), hemofilia, olennaisesti huonontunut verenkierto raajoissa. Alkoholin / huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena oleminen tai krapula.

Jos olet epävarma, kysy aina etukäteen hoitavalta lääkäriltäsi.

Voit varmistaa myös hoitajaltasi ajanvarauksen yhteydessä, oletko tarpeeksi toipunut esim. jostain tartuntataudista.