LÄHIHOIDOT

Varaa aikasi : https://booksalon.fi/healing-center-finland

Voit laittaa myös sähköpostia : info@healingcenterfinland.com

Hoidot toteutetaan Lappeenrannan keskustassa Hohde Hyvinvointi Studiolla, Kymenraitti 8. 

Reikihoito kevyellä hermorata kosketuksella

 75min / 79€


Hoidon alussa tarjoillaan yrttitee, jutellaan ja kartoitetaan tilannettasi. Tämän jälkeen pääset asettumaan mukavasti hoitopöydälle selälleen tai kyljelleen. Virtauksen käynnistyttyä hoitamisen aktiivinen vaihe kestää muutamia minuutteja yhdessä kohtaa.

Lempeä energia hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta, tuoden tasapainoa ja tyyneyttä elämään. Kehomme ei unohda traumaa, muistoja tai kipua. Voimme hoitaa kehomuistiin varastoitunutta tunnetraumaa esimerkiksi lapsuuden, vanhempien tai ex-suhteiden vaikutuksista hellästi hermostoa vapauttamalla. Halutessasi voimme myös katkaista karmallisia siteitä.

Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, unettomuus, väsymys ja uupumus helpottuvat. Kun asiat eivät ole balanssissa sydämesi kanssa, syntyy helposti erilaisia tunneperäisiä fyysisiä kiputiloja. Hoito auttaa kehoa toipumaan ja hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen. Hoitojen intentiona on, että ne ohjautuvat Rakkaudesta sekä valosta. 

Mikäli hoidon aikana kanavoituu viestiä, kerron siitä halutessasi sinulle.  

Hoitotapahtuma on täysin luottamuksellinen ja siinä käytetään useita eri energiaparannustekniikoita  hoidettavan tarpeiden mukaisesti, mm Kundalini Reikiä. Elämänvoimasi lisääntyy ja värähtelytasosi nousee. 

Intialainen päähieronta Reikihoidolla

60min /  65€


Tässä hoidossa yhdistyvät intialainen päähieronta & Reikihoito. Hoidossa pääset asettumaan mukavasti hoitopöydälle selälleen.

 Intialainen päähieronta muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään mm. niska-hartiaseutua, päätä ja korvia. Vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen, vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin, erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin. Intialaista päähierontaa kutsutaankin "stressipesuksi".

Lopuksi tehtävä lempeä Reiki hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta, tuoden tasapainoa ja tyyneyttä elämään. 

Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, unettomuus, väsymys ja uupumus helpottuvat. Kun asiat eivät ole balanssissa sydämesi kanssa, syntyy helposti erilaisia tunneperäisiä fyysisiä kiputiloja. Hoito auttaa kehoa toipumaan ja hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen. Hoitojen intentiona on, että ne ohjautuvat Rakkaudesta sekä valosta. 
Refleksologinen koko kehon vyöhyketerapia

Vauvat n. 40min / 45€

Aikuiset 70min / 79€


Refleksologia, eli koko kehon vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa autetaan kehon omia parannusmekanismeja aktivoitumaan.

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä ja päätetään lämpöhauteella.

Hoito tapahtuu eri puolilla kehoa olevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä sekä ratoja hieromalla ja painelemalla pääasiassa jalkateristä, sääristä, käsistä, korvalehdistä sekä kasvoista. Ihmiskeho jaetaan 10 pystysuoraan linjaan eli vyöhykkeeseen. Kaikille kehon elimille sekä osille on heijastealueita, joita manipuloimalla viesti kulkeutuu keskushermostoon sekä vegetatiiviseen hermostoon, josta viesti siirtyy kyseiseen elimeen vaikuttaen esim. verenkiertoon, kuona-aineisiin, kudoksiin, hermopäätteisiin, virtsa-ja maitohappoihin. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää, vaikka etsitäänkin erityisesti aristavia heijasteita. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, kide kertymien hajoaminen, lymfakierron normalisoituminen, immuunipuolustuksen vahvistaminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa. Stressin, jännitysoireiden, vatsavaivojen, unettomuuden, migreenin, päänsäryn , erilaisten kiputilojen , tuki-ja liikuntaelinten ongelmien sekä reuman hoidossa. Pyrkimyksenä on ehkäistä sairauksia, sairauksista johtuvia kiputiloja sekä palauttaa kehon oma luonnollinen tasapaino.

Vauvojen vyöhyketerapiasta on todettu olevan paljon hyötyä mm. koliikissa, refluksi vaivoissa, unihäiriöissä, erilaisissa vatsaongelmissa sekä ärtyneisyydessä. Tuntoaisti on pienen vauvan aisteista kehittynein ja pienokaiset nauttivat hoidoista suunnattomasti. Vauvalle sekä pienille lapsille riittää usein 1-3 hoitokertaa, vaivasta riippuen.

Raskausaikana vk 38 alkaen voidaan tehdä vyöhyketerapiaa tavoitteena edistää synnytyksen luonnollista alkamista sekä koko synnytysprosessin luontevaa kulkua, unohtamatta synnytyksestä palautumista.  Pieni hoitosarja raskauden lopussa tukee kehoa lempeämpään ja luonnonmukaisempaan synnytykseen. Hoitojen teho perustuu mm. hermoston kautta saatavaan vaikutukseen.


HUOM! Luontaisterapeutti ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia.

Hoitojen päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa sekä ennaltaehkäistä sairauksien syntymistä, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.

Kontraindikaatiot eli vasta-aiheet , jolloin hierontaa ei suositella. Näitä ovat mm:

-flunssa, kuume, menierintauti, aktiiviset ihoinfektiot (haavat,ruusu,märkärupi), tarttuvat ihotaudit (bakteerin, sienen tai viruksen aiheuttamat) esim. herpes, syylä, jalkasieni). (Psoriasis ei tartu). Akuutit tulehdukset (limapussin=bursiitin tai luukalvon tulehdus), ihosairaudet, sädehoito, tuoreet vammat (venähdys, revähdys jne), sydän-ja verisuonisairaudet, syvät laskimotukokset, suonikohjut, kasvaimet, keskushermostoperäiset sairaudet (huomioitava spastisuus ja ihon tunto), hemofilia, olennaisesti huonontunut verenkierto raajoissa. Alkoholin / huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena oleminen tai krapula.

Jos olet epävarma, kysy aina etukäteen hoitavalta lääkäriltäsi.

Voit varmistaa myös hoitajaltasi ajanvarauksen yhteydessä, oletko tarpeeksi toipunut esim. jostain tartuntataudista.