VERKKOKAUPPA


Tervetuloa verkkokauppaan!

Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin & palveluihin tuoteryhmien kautta.

Upeat JenStones korut valmistetaan käsityönä ja jokainen on oma uniikki yksilönsä. Mallit poikkeavat toisistaan ja toimitusaika on korukohtainen. Personoitu valikosta pääset muuttamaan korvakorun koukkuja, lisäämään riipus somisteita sekä valitsemaan tuotteelle lahjapaketoinnin. Korut voidaan halutessasi toimittaa suoraan lahjan saajalle. Koruja valmistetaan myös asiakkaan toiveiden mukaisesti tilauksesta. (kyselyt: info@healingcenterfinland.fi)

Valikoimistamme löytyy useita erilaisia kursseja. Nämä lisäävät itsetuntemusta, hyvinvointia, tasapainoa sekä tietoisuutta omaan sisimpään, tukien luovaa henkistä kasvua. Tasapainossa vaistomme, ajattelumme sekä tunteemme ovat keskinäisessä harmoniassa. Voit käydä kursseja paikanpäällä Lappeenrannassa tai verkkokurssina.

Henkilökohtainen Reikin kaukohoito on ajasta ja paikasta riippumaton. Lempeä energia hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä ja tulevaa. Kaukohoidon ajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa ja valmistautumisohjeet tulevat sähköpostiin.

Uutena paljon kysytty korttitulkinta!  

Kokoelmat