HENKISEN KASVUSI TUKENA JO VUODESTA 2009

Yrityksen hyvinvointiin painottuva puoli keskittyy Reikin kaukohoitoihin, Reiki-kursseihin, muihin erilaisiin henkisen kasvun kursseihin sekä meditaatio- ja rentoutusohjauksiin. Kursseja järjestetään ajanvarauksella Lappeenrannan keskustassa sekä verkkokursseina.

Tämän lisäksi yritys valmistaa uniikkeja, käsintehtyjä, mahtavalla energialla ladattuja JenStones jalokivi koruja sekä erilaisia amuletteja. 

MINÄ, YRITYKSENI TAKANA

Olen saanut syntymälahjana kyvyn aistia erilaiset energiat vahvana. Ajoittain on tuntunut haastavalta olla herkkä tässä maailmassa, jossa elämme. Koen maailman uniikilla tavalla, joka on vaikeuttanut joukkoon sopeutumista. Olen kulkenut pitkän, kivikkoisen ja opettavaisen matkan tähän pisteeseen. Minulle on ollut helpottavaa, kun vihdoin ymmärrän, ettei minun tule mahtua mihinkään muottiin. Annoin itselleni luvan vapautua rajoitteista ja loistaa rohkeasti omanlaisena. Herkkyyden ei tarvitse olla haastavaa, se voi olla vahvuus ja voimavara.

Olen kokenut hyvin vaikeita ajanjaksoja elämässäni. Olen sairastellut ja ollut onnettomuudessa, mikä jätti pysyvät jäljet kehooni. Jälkeenpäin olen ymmärtänyt tarkoituksen näiden haasteiden takana. Tarvitsin nämä kokemukset, jotta löysin itseni ja ymmärsin olla rohkeasti se, mitä aidosti olen. Äidiksi tulo pitkän lapsettomuuden ja monenlaisien haasteiden jälkeen on ollut suurin opettajani ja voimistanut valtavasti aistejani. 

Olen intuitiivinen, luova, äärettömän herkkä ja teen työtäni täydellä sydämellä. Haluan tukea ihmisiä kehittymään henkisellä polulla. Autan sinua oivaltamaan todellisen sisimmän olemuksesi ja löytämään oman vahvuutesi sekä voimasi. Haluan lisätä tasapainoa, myötätuntoa, rakkautta, iloa ja valoa elämääsi.
Hyvinvointi lähtee sisältämme, kokonaisvaltaisesta kehon -ja mielen tasapainosta.

Olen ikuinen opiskelija ja elämän ihmettelijä

Alan opintoihini on kuulunut mm. NLP:n menetelmät, Luontaisterapeutin, Refleksologin- koko kehon vyöhyketerapeutin, PHYT'S naturo esthetique kauneudenhoitajan, Profiloinnin, Meditaatio- ja rentoutusohjaajan, Tiibetiläinen jooga - ohjaajan, Tarot tulkitsijan, Body & Mind Balancerin, Global Reiki Masterin, Manifestointikartta-ohjaajan, Angel Light hoitajan, Global Silver Violet Light Masterin, Global Golden Light Masterin, Orb of Life energyn ja kouluttajan opinnot. Aiemmin olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä mm. sisustusalalla, myyjänä sekä toimistotyöntekijänä. 


Toinen vahva intohimoni on matkustaminen ja uuden kokeminen

Nautin äärettömän paljon tutkaillessani erilaisia kulttuureja, tunnustellessani energioiden värähtelyjä, katsellessani upeaa luontoa ja erilaisia ihania eläimiä.  

Olen matkustanut 20 vuoden ajan tiiviisti eri puolilla Yhdysvaltoja. Eniten mieleeni on painuneet Grand Canyoneilla järisyttävät energiat ja Hualapai-heimon pyhillä alueilla astellessani tuntui kuin olisin ollut siellä aiemmin. 

Rio de Janeiron Kristus-patsas, Niagara Falls, Taianomainen Bahama ja Havaijin tuliperäinen ihmeellinen luonto värähtelivät omalla erityisellä tavallaan ja erottuivat kauniilla energioillaan muista kohteista suuresti. 

Rakkain paikka minulle kuitenkin on kesämökkini Saimaalla. Kehoni saa vakautta ja voimaa puhtaasta suomen luonnosta, missä vietän perheeni kanssa paljon aikaa.

Kehitän itseäni jatkuvasti ja kauttani virtaava energia on hyvin korkea värähteistä. Uteliaisuudella ja rakkaudella jatkan tutkimusmatkaani. Ennen kaikkea olen kuitenkin äiti kolmelle ihanalle, uteliaalle ja aktiiviselle lapselle. 

Uskalla loistaa, kuuntele rohkeasti sydämesi ääntä, uskalla etsiä ja löytää itsesi! 

"Aloha🌸!" Valoa, rakkautta & hyvinvointia sinulle toivoen,

Jenita Hatara 

Healing Center & JenStones Find your own balance