Kundalini Reiki Taso 1

Kurssit käydään järjestyksessä alkaen Taso 1.

Kundalini Reikin kehittäjä on maailmankuulu Ole Gabrielsen. Nämä energiat ovat hyviä, hoitavia, puhtaita ja kauniita. Kundalini hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle riittää. Tämä on yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reiki muodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla. Tukee luovaa henkistä kasvua, saa aikaan värähtelytason muutoksen.

Ensimmäisessä tasossa avautuu ja puhdistuu Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Kaikki tämä on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii myös aloittelijoille, sekä toisten Reiki muotojen kanssa.

Kuljen matkallasi mukana, jotta sinulla on turvallinen ja hyvä olla kurssin aikana. Saat tukea mieleesi nouseviin kysymyksiin ja kokemuksiin.

Ohjeet valmistautumista varten saapuvat sähköpostiisi heti maksun kirjautumisen jälkeen. 

115,00 €