Kundalini Reiki Taso 1

HUOM! Kurssia ennen on hyvä olla sähköpostitse yhteydessä, jotta varmistetaan kurssin sopivan juuri Sinulle : healingcenterlpr@gmail.com

Kurssit on käytävä järjestyksessä alkaen Taso 1.

Kundalini Reikin kehittäjä on maailmankuulu Ole Gabrielsen. Nämä energiat ovat hyviä, hoitavia, puhtaita ja kauniita. Kundalini hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle riittää. Tämä on yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reiki muodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla. Tukee luovaa henkistä kasvua, saa aikaan muutoksen.

Ensimmäisessä tasossa avautuu ja puhdistuu Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Kaikki tämä on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii myös aloittelijoille, sekä toisten Reikimuotojen kanssa.

Saat ohjeet valmistautumista varten sähköpostiisi heti maksun kirjautumisen jälkeen. 

90,00 €