Kundalini Reiki Taso 1

Kundalini Reikin kehittäjä on maailmankuulu Ole Gabrielsen. Nämä energiat ovat hyviä, hoitavia, puhtaita ja kauniita. Kundalini hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle riittää.

Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reikimuodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla.

Tukee luovaa henkistä kasvua ja saa aikaan värähtelytason muutoksen. Ensimmäisessä tasossa avautuu ja puhdistuu Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Kaikki tämä on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii myös aloittelijoille, sekä toisten Reikimuotojen kanssa.

KURSSI JÄRJESTETÄÄN YKSITYISESTI AJANVARAUKSELLA, LAPPEENRANNAN YDIN KESKUSTASSA. VOIT KÄYDÄ KURSSIN MYÖS VERKOSSA.

125,00 €