Tiibetiläiset riitit- Tiibetiläinen jooga

Tiibetiläinen viiden liikkeen harjoitus esiteltiin länsimaissa ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Liikkeet ovat hyvin yksinkertaisia. Ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia sekä niveliä, lisäävät liikkuvuutta, ketteryyttä, elinvoimaa, kestävyyttä, samalla kiinteyttäen vartaloa ja parantaen ryhtiä. Liikkeet vahvistavat myös lantionpohjaa ja hengitystekniikat syventävät huomattavasti jokaisen liikkeen tehoa. Harjoitus vaatii keskittymään omaan hengitykseen ja näin ollen rauhoittaa myös ajatusten vilinää. Liikkeet vahvistavat sekä tasapainottavat energiakeskuksiamme ja Chakrojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehomme sekä mielemme hyvinvointiin.

Kurssi kestää n. 2 tuntia. Tämän jälkeen pystyt itsenäisesti harrastamaan tätä "nuorentavaa" liikuntamuotoa. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat keskittyä omaan tekemiseesi kotona, ilman muun ryhmän läsnäoloa.

Tarina kertoo, että alun perin salaperäisiä riittejä harjoittivat Himalajalla asuvat buddhalaismunkit. He näyttivät monta kymmentä vuotta nuoremmalta, kuin mitä he olivat todellisuudessa. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu, energisoiva liikesarja, "ikuisen nuoruuden lähde".

Liikkeesi harjoitellaan tarkasti kurssin aikana, saat yksilöityjä neuvoja.

Menetelmä tunnetaan myös nimillä tiibetiläiset liikkeet, viisi tiibetiläistä liikettä, viisi tiibetiläistä riittiä. Riiteistä on olemassa kirjoja sekä paljon erilaista infoa verkossa. Noin 98% kirjaa lukeneista/websivustolta oppineista tekevät liikkeet väärin / hyvin puutteellisena. Liikeradat ja hengitys on tärkeää tehdä 100% oikealla tekniikalla, mikäli haluaa saada täyden hyödyn irti.


79,00 €